warning
star
Joina vårt nyhetsbrev
Få 10% rabatt på ditt nästa köp
Joina nu!

Broderi – ett steg närmre mindfulness

Letar du efter en paus i vardagen? Söker du en alldeles lagom kreativ utmaning? Längtar du efter total mindfulness? Eller är du en diy-person som känner att tiden inte riktigt räcker till? Då har du kommit helt rätt. Vi på The Folklore Company vill hjälpa dig att spendera din dyrbara tid väl. Vår programvara och våra digitala lösningar som för det traditionella broderandet in i framtiden är här för dig. Välkommen!

Broderikit en enkel väg till mindfulness.
Foto: Lotta Lundberg

Underbara Clara och vikten av egentid

Idag (2018-10-07) lanserade Underbara Clara en tävling på sitt Instagramkonto där hon visar ett av alla de oändliga alternativ du kan beställa hos oss. Har du missat tävlingen så är det bara att klicka HÄR för att komma till hennes inlägg . Reglerna är enkla. Det är bara att följa oss på Instagram och sedan kommentera hos Underbara Clara vilken text du skulle vilja ha på just ditt broderi. Tävlingen pågår i en hel vecka och avslutas den 14/10. Vi presenterar vinnare på vårt konto. Enkelt eller hur? Clara Lidström har drivit bloggen Underbara Clara i många år och vi har följt hennes resa hela vägen. Det känns väldigt roligt att få till ett samarbete med en så stark profil som precis som vi förespråkar det gedigna, hållbara och äkta. Att kravlöst kunna få kreera under tiden som ett välbefinnande av mindfulness breder ut sig är en lyx. En nyttig och viktig lyx som alldeles för ofta får stryka på foten på grund av tidsåtgången. Nu kan vi glädjande erbjuda vårt designverktyg som faktisk hjälper dig att spendera din tid väl. Att omvandla eventuell stress till härlig egentid istället är något vi vill erbjuda alla. Från nybörjaren via dig som längtar tillbaka till syslöjden till den helkreativa diy-människan. Alla är välkomna till vår värld av broderi!

Broderi - något för alla

Vi vill tillgängliggöra broderandet för alla. Att brodera behöver inte vara svårt eller omständigt. Med enkla instruktioner och material av absolut högsta kvalité är det ett nöje att få låta händerna göra sitt. Du hittar allt du behöver och lite till på här hos oss på The Folklore Company och där har vår webshop har öppet dygnet runt, 7 dagar i veckan och vi levererar på 1-2 dagar. Fritt fram för dig att själv välja omfattning på dina projekt. Stort eller litet, avskalat eller omfattande – allt är möjligt och om du behöver mer inspiration under tiden, kolla gärna in i vårt inspirationsgalleri med härliga broderibilder.

Broderad bonad hos Underbara Clara.
Foto: Underbara Clara

-Jag vill ta en paus i vardagen, hur gör jag?

Först och främst, börja med att unna dig en stund på Instagram. Det är alltid inspirerande, avslappnande och rogivande. Delta i en kreativ tävling hos Underbara Clara sen kvistar du vidare till folklorecompany.com och låter fantasin flöda i designverktyget. Där kan du designa bonader helt själv, lägga till texter, ändra färger och välja typsnitt med några enkla knapptryck. Bara fantasin sätter gränser för det rogivande skapandet du vill uppnå. Där har du en del av din vardagspaus. I ditt tempo, på dina villkor och med din egentid. The Folklore Company way of en lite mer avslappnad vardag. Låter det som en bra plan?

favorite

Docksta & Friends - en vänskapshistoria med passion för hantverk

Docksta & Friends - en vänskapshistoria med passion för hantverk

Vänner - sägs det - är familjen du själv får välja. Och vi är glada och stolta att få vara en...
Brodera för den goda sakens skull - Majblomman 2020

Brodera för den goda sakens skull - Majblomman 2020

Just nu kan du förena god nytta med nöje när du broderar. Köp ett Majblomman korsstygns-kit...
Gästbloggare: Maja Delborn - Kan man bli frisk av hantverk?

Gästbloggare: Maja Delborn - Kan man bli frisk av hantverk?

Maja Delborn drabbades av utmattningssyndrom när hon var 19 år. Därefter väntade en lång...
Inspiration i tider av isolering

Inspiration i tider av isolering

I desperata tider som dessa kan vi alla känna ett behov av att uttrycka oss. Genom konst, samtal...