The Folklore Company Logo
Vilket broderi passar dig?
Ta vårt quiz!

Hej och välkommen till Folklore-bloggen!

Det är med stor glädje som jag kommer att blogga för och med The Folklore Company!

Jag heter Elisa och är 33 år gammal. Min största passion i livet är kreativitet i alla dess former. Ända sedan jag var liten har jag målat, broderat och pysslat i stora mängder. Oavsett vad som pågått i livet, så har en sak varit stadigvarande, och det är kreativiteten. För det finns väl ingen mer konstruktiv verklighet än den verkligheten som vi själva skapar med våra händer?!

Yrkesmässigt så har jag ingen dokumenterad erfarenhet av att sy- detta är dock inget som har stoppat mig och inget jag anser ska stoppa er där hemma!

Mitt koncept är ”learning by doing”, det vill säga att prova sig fram. Det går att brodera med och på skinn, i plast, med silvertråd, med garn, med små nålar, med stora nålar, ja – det mesta går! Och skulle det finnas något material som det inte går att brodera på, ja, då är det bara att brodera på ett annat material och klistra på! Alla sätt är inte “rätt” sätt, men alla sätt leder till något resultat.
Det finns inga misslyckanden när det kommer till handarbeten, ALLT är tillåtet! Du är din egna lärare och det är endast fantasin som sätter gränserna!

Men även lärare behöver inspiration och det är där jag och The Folklore Company hoppas få Ditt förtroende. Bli inspirerad med oss och våra mönster och inspirera oss med era handarbeten och era idéer!

Till en början kommer bloggen att uppdateras minst en gång i veckan med siktet inställt på fredagar, men håll ögonen öppna, för ibland kan bloggen komma att uppdateras oftare beroende på vad som är på gång här hos oss på TFC.

Bloggen kommer bland annat innehålla inspiration i form av bilder samt mina egna mer eller mindre lyckade korsstygns- och broderiresultat.

Följ med på min och The Folklore Company's bloggresa i broderi- och korsstygnsvärlden och glöm inte: ”Tiga är silver, brodera är guld”. Stort tack för Ert förtroende.

Vänliga korsstygnshälsningar  XX
Elisa Marban Flink.