The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN

STYLING TIPS – DEKORERA BARNRUMMET

 


 Step 1. Hitta rätt look

Välj en look som du känner passar ditt rum. Vill du gå för den minimalistiska stilen, en glad och färgfull explosion eller retro? Hitta din look och ett passande färgschema. Testa olika kombinationer eller googla fram en härlig kombination av färger. 

Step 2. Skapa en mood board

Skapa en mood board på Pinterest, i Photoshop eller annan app. (Eller gå back to basic och skapa en fysisk mood board med hjälp av sax, tidning, kartong och lim.) Kul! 

Du kan också panan in vår Kid's room board på Pinterest här.

Step 3. Införskaffa möblerna

Hitta och köp möbler, färger, tapeter, etc till ditt rum. Detta är förmodligen både den svåraste och mest tidskrävande biten.  Ett tips är inte inte enbart hålla dig till inredning ämnad för barnrum. Browsa också bland vanliga inredningprylar, där kan du hitta många vackra vägglampor, kuddar och mattor som passar ett barnrum! Men kom ihåg, oavsett om du shoppar online eller i en fysisk butik - ta med din mood board för att undvika utsvävningar. Med hjälp av den kommer du enklare och snabbare hitta prylarna till det barnrummet du drömt om!

Step 4. Dekorationen

Nu kommer vi verkligen till körsbäret på toppen - väggdekorationerna! Det är här rummet kommer till liv och får sin behövliga själ och personlighet! Hitta dekoration som matchar och påminner om ditt barn - kanske är det busigt, gillar stjärnor och planeter, eller lugnt och klokt och gillar blommor, söta kaniner och djur? I vår Design Editor kan du skapa ett helt personligt broderimönster med dina egna valda färger, motiv och text. Kanske kan ett stjärntecken med namn och födelsedatum passa? Eller en söt och färgsprakande tavla med djunglens alla djur? Möjligheterna är oändliga och designandet är kul! Som sagt, detta är körsbäret på toppen, tycker vi, när det kommer till att designa, inreda och dekorera barnrum sitt perfekta barnrum. 

Lycka till. <3

Se delar av vår kollektion av barnrumsbroderier här.