warning
star
Joina vårt nyhetsbrev
Få 10% rabatt på ditt nästa köp
Joina nu!

Vilket underbart år det har varit!

Ännu ett år har nått sitt slut och som vanligt tar jag en stund för att se tillbaka på det gånga året och vad som har hänt. Jag kan ärligt säga att detta år – liksom förra – har varit intensivt. Vi har hunnit med en hel del och jag tänkte dela med mig av några höjdpunkter. Här är de - mina "Bästa Folklore ögonblick 2019":

Samarbeta med fantastiska människor. Vi har hunnit med en del samarbeten i år. Från begåvade designers som Kreativa Karin och Hanna Karlzon som gjort fantastiska mönster. Till TrendStefan som med glimten i ögat delade med sig av felsjungna låttexter. Dessutom spenderade vi sommaren att ta fram skräddarsydda julmönster med Åhlens och Forsman & Bodenfors.


Storslagna resor. I Phoenix deltog vi i den största mässan för pyssel och hantverk - Creativation. Vi var en av fyra som som utsågs till internationella "Innovation Finalists". I april var det dags att resa vidare till fantastiska Tokyo för att träffa framtida affärspartners...

Tacksamma för erkännandet. Under året blev vi som nämnt utvalda som en av "Innovation Finalists" vid "Creativation". Jag var en av tio kvinnliga ledare för techföretag som valdes ut att delta i första FemTach Bootcamp i Sverige. Nyligen vann vi även British Build Magazines hem- och trädgårdsutmärkelser i kategorin "Best Pre designed wall-hangings 2019 - Sweden".Vi har vuxit. Ett ord som verkar ha definierat året är "nytt". En ny investerare, en ny styrelse, ett nytt kontor. Och vad passar bättre än att fylla kontoret nya begåvade människor. Med Carita, Marie och Louise i vårt Folklore crew kan vi nu snabbare jobba mot vårt ödmjuka mål om världsherravälde. 

Sist men inte minst - DU! Jag är så tacksam att se alla fantastiska fans som har spritt ordet om Folklore Company i år! Våra produkter har varit på TV i Brottsjournalen. De har hamnat i händerna på tv-personlighet/författare Mark Levengood, skådespelerska/kämpe Eva Röse och kulturminister Alice Bah Kunhke. Det har varit fantastiskt! Men mest av allt älskar vi att se våra designer i era händer och hem. Kanske kommer du att designa vårt nästa mönster?


Det har varit ett fantastiskt år och jag ser fram emot att se vad vi kan uppnå 2019! 


Önskar er alla ett gott nytt år! 

Bäst, 

Sofia

favorite

Gästbloggare: Tusenblommor - Bland sockerbagare och snöflingor

Gästbloggare: Tusenblommor - Bland sockerbagare och snöflingor

Sofia är tjejen bakom det omåttligt inspirerande Instagram-kontot tusenblommor. Ett konto...
Slow stitching - vad är det?

Slow stitching - vad är det?

Andas in. Hör ljudet från nålen, hur den sakta träs genom väven. Ett krispigt, nästan kittlande...
Brodera för den goda sakens skull - Majblomman 2020

Brodera för den goda sakens skull - Majblomman 2020

Just nu kan du förena god nytta med nöje när du broderar. Köp ett Majblomman korsstygns-kit...
Docksta & Friends - en vänskapshistoria med passion för hantverk

Docksta & Friends - en vänskapshistoria med passion för hantverk

Vänner - sägs det - är familjen du själv får välja. Och vi är glada och stolta att få vara en...