The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN

Bild- och fotobroderi

I vårt Bildverktyg kan du ladda upp vilken bild eller foto som helst och få ett helt personaliserat korsstygnsmönster! Men för att hjälpa inspirationen på traven kan du välja bland våra utvalda bildfavoriter, enkelt att beställa hem. Redigera och köp dem via Bildverktyget på 1 klick!

Korsstygnsmönster av valfri bild eller foto

Med hjälp av vårt Bildverktyg kan du verkligen gå loss i din kreativitet! Där kan du ladda upp vilken bild eller foto som helst och skapa ett för dig helt unikt korsstygnsmönster. Mönstret kan du beställa hem som komplett broderikit, som DIY-kit att brodera på vilket tyg som helst med hjälp av stramaljväv, eller som PDF om du redan har allt material hemma.

Kanske vill du brodera en tavla av ditt bästa foto på din hund, katt, häst eller hamster! Du kan göra en egen en bonad i korsstygn av en cool illustration, din företagslogga eller snyggt grafiskt citat – det är bara att ladda upp din digitala bild och skapa loss. Om du vill kunna brodera din bild eller foto på vad som helst, väljer du att beställa hem ditt broderi som DIY-kit med vattenlöslig stramaljväv. På så sätt kan du brodera på en tröja, jacka, väska  - eller varför inte en kudde. Du kan själv anpassa storlek på ditt korsstygnsmönster, ändra färger på garn osv, inne i Bildverktyget - allt för att du ska kunna skapa ett roligt och unikt broderi som passar just dig!

Brodera våra bildfavoriter

Som inspiration kan du välja bland våra bildfavoriter och klicka hem ett färdigt korsstygnsmönster direkt! Vi har en mängd snygga och moderna bildmotiv att välja på såsom modern bildkonst av djur, coola grafiska illustrationer samt klassiska verk. Skapa ett minne för livet och omvandla din favoritbild till korsstygn. Tips! Våra broderikit är populära att ge bort till en pysslig person i födelsedagspresent, mors dag-present eller varför inte som studentpresent. Vi har digitala presentkort som enkelt klickas hem här på hemsidan och sedan skickas direkt till rätt person på e-post, och du hittar dem i menyn under Tillbehör.