The Folklore Company Logo
20% RABATT PÅ ALLT EGENDESIGNAT
Använd koden BLK2021 i kassan (t.o.m 27/11)
Shoppa nu

Broderikit med färdig design

 Vi erbjuder broderikit med vanlig aidaväv för korsstygn men också kit för att brodera på tygpåse samt patchkit för att förgylla kläder, väskor och annan textil. Vi har ett stort urval av moderna broderikit med färdig design, och allt material du behöver för att komma i gång ingår. (Vill du välja en helt egen design kan du göra det via Designverktyget!)

Populärt just nu

Alla broderikit

Vilket broderikit passar just dig?

Botanisera bland en uppsjö av olika mönster, texter och uttryck! Bland våra broderikit finns allt från färdiga motiv till inspirerande citat, eller varför inte bestämma helt själv och designa ditt eget korsstygnsmönster? Våra broderiset finns både för nybörjare, mellan och avancerad; svårighetsgraden står vid varje broderimönster. Du vet väl att du även kan brodera på vad som helst förutom aida-väv? Vi har patchkit som kan broderas på kläder, väskor, dukar, kuddar eller vilket tyg som helst! Detta gör du hur lätt som helst med hjälp av vattenslöslig stramalj. Våra mönster kan även beställas hem som PDF; bara att klicka hem – ladda ned och skriva ut. Våra broderikit erbjuder en uppsjö av valmöjligheter och är en rolig och avslappnande sysselsättning till dig själv eller som personlig present till någon du tycker om. Välj bland våra egna favoriter, gå loss och låt kreativiteten flöda! 

Broderiset för både nybörjare och avancerad

Vi har både enklare broderiset för nybörjaren, samt mer avancerade broderimönster för brodösen som önskar större utmaningar! Tips på både snygga och enkla broderimönster för nybörjaren är vår kollektion världens kartor. Brodera en bonad av vårt avlånga land Sverige, eller skapa ett broderad tavla av ditt landskap! Vår kollektion av grafiska och moderna mönster är även de perfekta för nybörjaren, samt många andra. Vi erbjuder ett stort utbud av broderikit med varierande färger och mönster. För dig som vill ha mer utmaningar och skapa ett mer detaljerat broderi, har vi många fina korsstygnsmönster såsom den populära ”Var inte ett as…” eller ”Heroes”. Du kan som alternativ ladda upp en egen bild eller foto i Fotoverktyget och skapa ett unikt korsstygnsmönster av ett foto på ditt barn, hund, sommarstuga eller annan valfri bild så som en teckning eller illustration.

Personligt broderikit med vårt Designverktyg

Missa inte att du kan skapa ditt eget motiv med valfri design, text och färg! Brodera alfabetet, din bästa låttext, eget citat, växter, stjärntecken, blommor eller en doptavla i korsstygn till barnrummet. I Designverktyget kan du utifrån valt broderimönster styra färger på broderigarn, text, typsnitt och storlek, allt för att skapa ditt eget personliga broderikit. Klicka på knappen nedan som leder dig till vårt Designverktyg; där du kan ta ut svängarna och designa ditt eget unika broderi!


Designa ditt eget broderikit