Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
DIY Broderikit tygväska - Vår statsepidemiolog
Produktinfo

Broderikit tygpåse – Vår statsepidemiolog 

"All makt åt Tegnell, vår statsepidemiolog" - Att en person, som i vanliga fall inte får så värst mycket uppmärksamhet, plötsligt har blivit Sveriges nya favorit är ett smått underligt fenomen. Vissa visar sin uppskattning till mannen genom att tatuera in hans ansikte. Vi nöjer oss med att brodera vår kära Anders Tegnell istället. 

Broderikitet innehåller allt som behövs för att skapa ett korsstygnsbroderi på din egen tygväska, som är gjord av 100% ekologiskt bomullstyg och har långa handtag. Väskan är tillräckligt stor för att bära med dig det mest väsentliga i ditt vardagsliv, handla mat eller till fest. Det medföljande broderigarnet är av märket DMC mouliné som är i 100% bomull, vilket känns mjukt och härligt att jobba med.

DIY-Kitet funkar såväl för nybörjare som för avancerade broderifanatiker, och du kommer känna dig riktigt stolt när du skapat något praktiskt som du kan använda varje dag.

Mönsterstorlek: 23cm x 28cm
Tygpåse: 38cm x 42 cm

Detta broderikit innehåller allt som behövs för att skapa din egen tygpåse i korsstygn:

Guide för hur du broderar på tygpåse hittar du här

Illustration: The Folklore Company

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också