The Folklore Company Logo
NYHET: Tjäna poäng för köp och engagemang!
Kör igång!

Nedladdningsbara broderimönster

Köp och få hem broderimönstret direkt på mailen

Äntligen här, flera favoriter bland våra färdigdesignade broderikit finns nu att köpa som nedladdningsbara broderimönster direkt. Perfekt för den som redan har allt broderimaterial som krävs hemma.

Missa inte att du även kan designa ditt helt egna korsstygnsmönster i vårt Designverktyg

Broderimönster direkt till din e-post

Nedladdningsbara broderimönster i PDF är perfekt för dig som redan har allt material hemma, och letar ett nytt korsstygnsmönster att sätta tänderna i. Våra digitala broderimönster kostar endast 90 kr och levereras direkt till din e-post; bara att ladda ned och skriva ut! Dessa broderimönster är även perfekta att ge bort i present åt nära och kära; enkelt att bara ange den e-postadress mönstret skall skickas till, när du beställer. Det som ingår i de nedladdningsbara broderimönstren är mönsterblad och instruktioner.

Komplettera med broderitillbehör

Om du behöver komplettera med broderitillbehör till ditt nedladdningsbara broderimönster kan vi på The Folklore Company erbjuda många vackra tillbehör, och du hittar dem via menyn under ”Tillbehör”. Vi säljer kvalitétsprodukter av det finaste broderigarn, saxar, sybågar, lyxiga broderitillbehörs-kit samt övriga broderiartiklar. Vi har välkända varumärken såsom DMC Mouliné Broderigarn, Merchant & Mills och Sajou samt kuddfodral i 100% lin, aida-väv och linneväv; allt för att göra din broderistund så givande och lyxig som möjligt.