The Folklore Company Logo
VECKANS TÄVLING: Rita juliga motiv!
Visa bidrag / Tävla

Designa ditt eget korsstygnsmönster

Skapa ditt eget personliga korsstygnsmönster genom att välja bland ett stort urval av våra broderimönster. Skriv din egen text, eller bästa citat. Välj stil på bokstäverna bland våra broderade alfabet och typsnitt. Skapa ett unikt broderi i korsstygn perfekt för just dig! Beställ som nedladdningsbart broderimönster med instruktioner eller ett komplett broderikit hemskickat till brevlådan! 

Designa nu - Till Designverktyget

Handarbete och korsstygnsbroderi som terapi

Visste du att handarbete har en positiv inverkan på så väl kropp som knopp och hjälper till att frisätta må-bra hormoner inom oss?  Att skapa och ägna dig åt handarbete är bland det bästa du kan göra; du får en rofylld stund för dig själv och ett bra tillfälle att vila hjärnan från tankar och måsten. Så varför inte låta kreativiteten flöda fritt och designa ditt eget korsstygnsmönster!

The Folklore Companys Designverktyg

Vårt Designverktyg för att skapa egna broderimönster är unikt på marknaden, och något vi vill att alla broderisugna människor ska testa! Har du en designidé du önskar ge uttryck för på ett nytt sätt, eller kanske en textrad vars inspirerande ord bör förevigas? Vi ger dig förutsättningarna här i vårt Designverktyg där vi ger dig möjlighet att skapa ditt eget korsstygnsmönster. Välj bland flera olika typsnitt och stilar på bokstäverna. Gå loss i fantasin; här finns allt du behöver för att förverkliga ditt nästa korsstygnsprojekt!

Brodera bokstäver och text 

I Designverktyget kan du välja bland flera olika typsnitt för att du ska få rätt stil och design på dina broderade citat och texter. Brodera hela alfabetet och kombinera bokstäver plus fonter.

Grafiska mönster för broderi och korsstygn

Vi har ett stort utbud av kreativa broderimönster att komponera till ditt eget unika korsstygnsmönster. Allt från traditionella bordrar och ramar till busiga, barnsliga illustrationer och abstrakta, grafiska konstverk. Kombinera med ditt egna citat så får du ett fantastiskt unikt pyssel!

Att lära sig brodera

För dig som är nybörjare inom broderi, eller för dig som är erfaren brodös men vill få ännu mer tips och trix kan du gå till Broderiportalen i menyn under Inspo & Tips– där finns allt du behöver veta om att brodera i korsstygn steg för steg, samt en beskrivande video. Där hittar du även allt om hur du monterar samt sköter om ditt broderi.