Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
3 birds
Produktinfo

3 birds

Måndagar är ofta de dagar som känns tyngst, så nära helgen men ändå så långt bort. Det är som att söndagslunket inte riktigt har gått ur kroppen och så drar vi med oss det in i den nya veckan. Du behöver blir bekräftad över att måndagen faktiskt är tyngre än andra dagar – du är inte ensam i att känna så, vi förstår dig helt!

Vet du fler som känner så och behöver en liten extra klapp på axeln? Du kanske hinner gå lite tidigare från jobbet för att sätta dig och brodera “may your coffee be strong and your mondays short” i korsstygn? En räddare i nöden som du kan titta på när det känns som mest tungt.

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också