Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Adventure balloon
Produktinfo

Dr. Seuss "Oh, the places you'll go!" är en sann klassiker bland barnböcker. Boken är också en populär present att ge bort vid student och konfirmation, särskilt i USA och Kanada. Inte konstigt är väl det när boken så tydligt beskriver alla livets äventyr och utmaningar. Nu finns den dessutom som mysigt broderikit. Kanske passar broderiet dessutom helt utmärkt att sätta upp i barnrummet? 

Visste du förresten om att du själv kan designa mönstret i vår designeditor? Där kan du välja och vraka när det kommer till typsnitt och färg på garn.

Har du aldrig broderat innan? Då är korsstygn på Aidaväv en bra start då det är det enklaste sättet att brodera. Välj mellan att få mönstret som PDF, DIY-kit med allt du kan tänkas behöva för att komma igång.

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också