warning
star
INTERNATIONELLA KVINNODAGEN HELA VECKAN
Kolla in vår nya kollektion "Heroes" och läs mer om våra kvinnliga förebilder!
Till kollektionen
Produktinfo

Bats on a mission

Vi slår vad om att de flesta någon gång fantiserat om att vara en vampyr. Vem hade inte velat prova på att vara ett gäng bats on a mission? När en tittar på film så slår det en ofta att “jag hade minsann kunnat göra det bättre”, och i det här fallet så tror vi på dig. Vi tror att du hade gjort det bättre en Edward Cullen!

Det kanske inte bara är vitlök som håller vampyrer borta, utan möjligtvis bonader med korsstygn också – alla fall Edward. Eftersom att vi tror att du gör det bättre än honom så kan det vara värt att prova – häng upp din väggbonad och låt honom inte ta din plats.

Nu tänker du kanske att du inte har allt du behöver hemma för att komma igång. Då kan du beställa detta mönster som ett DIY-kit där allt du behöver ingår. Är det bara ett mönster som fattas så kan du välja PDF.

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 3-5 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också