Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Bee
Bee
Bee
Produktinfo

Bee

Vi har bara en planet och den ska vi vara väldigt rädda om. Tänk så mycket den har gett oss och hur dåligt vi faktiskt behandlar den i gengäld. Det är väldigt lätt att bara köra på i gamla spår och leva som en alltid gjort, och vi måste påminna varandra om att vara snälla mot vår planet. Det är supersvårt att bryta vanor, men börja med något litet så kan du succesivt göra större förändringar. Vi tror på dig!

Ett litet steg du kan börja med är att hänga upp en väggbonad hemma som en liten påminnelse till dig själv, dina nära och kära. Det kanske inte känns som en stor sak men i det långa loppet kan det ge en effekt. Din korsstygnsbonad kan hjälpa dig att tänka till en extra gång innan du exempelvis går till affären, så att du inte glömmer din tygpåse som du kan packa i.

Visste du förresten om att du själv kan designa mönstret i vår designeditor? Där kan du välja och vraka när det kommer till typsnitt och färg på garn. Har du aldrig broderat innan? Då är korsstygn på Aidaväv en bra start då det är det enklaste sättet att brodera. Välj mellan att få mönstret som PDF, DIY-kit med allt du kan tänkas behöva för att komma igång. 

Beställ idag - vi skickar inom 1-2 arbetsdagar. 

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också