The Folklore Company Logo
NYHET: Tjäna poäng för köp och engagemang!
Kör igång!
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Bite me!- Korsstygnsmönster/kit

Köp som komplett broderikit (sybåge ingår er) eller nedladdningsbart mönster (PDF) - eller personalisera designen i vårt Designverktyg.

Mönsterdesign: The Folklore Company
Antal färger: 4
Svårighetsgrad: Mellan

Produktinformation

Bite me!

När du kommit till den punkten i ditt liv då du inte orkar bry dig så mycket om vad andra tycker, då är det rätt skönt. Det är är så mycket annat som du ska hinna med, och om vi ska vara ärliga så spelar det egentligen inte jättestor roll vad andra tycker om dig, du är bra som du är!

Du kan få andra att börja tänka på samma sätt genom att inspirera dem med broderier i korsstygn och kanske har du har en diskhög som ropar på dig från köket som du bara vill säga “Bite me” till, och istället slänga dig i soffan, ta fram ditt broderi och göra klart din väggbonad. Det tycker vi låter som en väldigt bra idé!

Har du aldrig broderat innan så är korsstygn något för dig för att det är det enklaste sättet att brodera på. Du broderar kors i en väv som kallas aidaväv, som är ett tyg med rutmönster och färdiga hål. Välj mellan PDF, DIY-kit eller färdigbroderad. Som kontrast till nope så säger vi ja till att du ska börja brodera, heja dig!

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-