Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Bite me!
Bite me!
Bite me!
Bite me!
Produktinfo

Bite me!

När du kommit till den punkten i ditt liv då du inte orkar bry dig så mycket om vad andra tycker, då är det rätt skönt. Det är är så mycket annat som du ska hinna med, och om vi ska vara ärliga så spelar det egentligen inte jättestor roll vad andra tycker om dig, du är bra som du är!

Du kan få andra att börja tänka på samma sätt genom att inspirera dem med broderier i korsstygn och kanske har du har en diskhög som ropar på dig från köket som du bara vill säga “Bite me” till, och istället slänga dig i soffan, ta fram ditt broderi och göra klart din väggbonad. Det tycker vi låter som en väldigt bra idé!

Har du aldrig broderat innan så är korsstygn något för dig för att det är det enklaste sättet att brodera på. Du broderar kors i en väv som kallas aidaväv, som är ett tyg med rutmönster och färdiga hål. Välj mellan PDF, DIY-kit eller färdigbroderad. Som kontrast till nope så säger vi ja till att du ska börja brodera, heja dig!

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också