Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Bubble love
Bubble love
Bubble love
Produktinfo

Bubble love

Du är värd din egen kärlek. Genom att vara din själv så bidrar du med något nytt till världen som inte fanns där innan, och du måste inte vara "perfekt" för att inspirera och skapa saker. Men när det kommer till broderi så kan du inspirera och skapa samtidigt.

Ta lite tid för dig själv, välj din favoritplats hemma och ta fram ditt broderi. Sy lite mer kärlek till världen och sprid det så mycket du kan. Det här är en perfekt present till någon som glömmer av att älska sig själv lite då och då.

Nu tänker du kanske att du inte har allt du behöver hemma för att komma igång? Då kan du beställa detta mönster som ett DIY-kit där allt du behöver ingår. Är det bara ett mönster som fattas så kan du välja PDF och känner du att vad skönt det vore att få bonaden färdigbroderad – då går det också att välja.

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också