The Folklore Company Logo
NYHET: Tjäna poäng för köp och engagemang!
Kör igång!
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Clouds- Korsstygnsmönster/kit

Köp som komplett broderikit (sybåge ingår er) eller nedladdningsbart mönster (PDF) - eller personalisera designen i vårt Designverktyg.

Mönsterdesign: The Folklore Company
Antal färger: 2
Svårighetsgrad: Enkel

Produktinformation

Clouds

Ett gott skratt förlänger livet. Tråkigt gammalt ordspråk kan en tycka, men det finns inget bättre än när ett skratt smittar. Det bästa är när det smittar så mycket att det i princip aldrig går att sluta. Det håller på så länge tills ljudet av ditt skratt tar slut, tårarna börjar rinna och krampen i magen är ett faktum. Hur härligt och befriande låter inte det?

Du har säkert redan börjat tänka på den personen i din närhet som har ett smittande skratt, och bara tanken på hen gör att du drar på smilgroparna. Det här broderiet skulle kunna få dig att bubbla till av skratt lite mer ofta – för i nästan alla fall så stämmer det ju faktiskt att "I love it when someone's laugh is funnier than the joke". 

Blanda skratt, broderi och lite mindfulness för en stund och låt dina händer jobba medans ditt huvud får ta en välförtjänt paus. Ta fram din aidaväv, ditt garn och börja brodera med korsstygn så har du snart din bonad Clouds klar och redo för att pryda ditt hem.

Visste du förresten om att du själv kan designa mönstret i vår designeditor? Där kan du välja och vraka när det kommer till typsnitt och färg på garn. Har du aldrig broderat innan? Då är korsstygn på Aidaväv en bra start då det är det enklaste sättet att brodera. Välj mellan att få mönstret som PDF, DIY-kit med allt du kan tänkas behöva för att komma igång. 

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-