Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Cross my heart
Produktinfo

Cross my heart

Att göra misstag ingår i att vara människa. Ett misstag sägs ju kunna räcka för att lära mig – men det gäller inte alla. Ibland kan det vara skönt att göra dem fler gånger bara för att vara säker på att du faktiskt hängt med på exakt vad det är för fel du gjort.

Det här här mönstret är en perfekt gåva till alla hjärtans dag, eller vilken dag som helst faktiskt. Unna dig själv eller någon du tycker om dessa söta hjärtan – det går inte att få för många av dem.

Får du feeling så kan du designa din egen bonad i vårt Designverktyg. Där kan du välja motiv, typsnitt och färg på garn. Sedan kan du även välja mellan att beställa mönster som PDF eller DIY-kit som innehåller allt du behöver för att komma igång.

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också