The Folklore Company Logo
20% RABATT PÅ ALLT EGENDESIGNAT
Använd koden BLK2021 i kassan (t.o.m 27/11)
Shoppa nu
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Earth- Korsstygnsmönster/kit

Köp som komplett broderikit (sybåge ingår er) eller nedladdningsbart mönster (PDF) - eller personalisera designen i vårt Designverktyg.

Mönsterdesign: The Folklore Company
Antal färger: 2
Svårighetsgrad: Enkel

Produktinformation

Earth

Vår jord är en fantastisk plats och den har gett oss allt vi önskat och låtit oss bo här i miljoner år. Vi har inte varit så snälla i gengäld dock men vi har fortfarande en chans att bättra oss. Vi vill inte se den ta mer skada än den redan gjort.

Visste du att mängden vatten på jorden är alltid lika mycket och har återanvänts under all tid den funnits? En del av det vattnet du dricker har druckits av en dinosaurie – hur coolt är inte det?

Påminn dig själv och alla i din närhet om alla bra saker som finns med vår jord och hur fantastisk den faktiskt är. Olika argument kommer att påverka olika människor så var noga med vilket du väljer och att det når rakt in i hjärtat. till exempel "Earth is the only planet with pizza"(vad vi vet) skulle kunna göra en pizza-älskande person galen. Tänk om människans vårdslöshet leder till att de aldrig mer kommer att få äta pizza?

Ta fram ditt broderi, välj ut din favoritplats och sy lite korsstygn. Du vet aldrig när ett riktigt bra pizza-argument kan komma till användning – förmodligen alltid.

Nu tänker du kanske att du inte har allt du behöver hemma för att komma igång. Då kan du beställa detta mönster som ett DIY-kit där allt du behöver ingår. Är det bara ett mönster som fattas så kan du välja PDF. 

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-