Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Earth
Earth
Earth
Produktinfo

Earth

Vår jord är en fantastisk plats och den har gett oss allt vi önskat och låtit oss bo här i miljoner år. Vi har inte varit så snälla i gengäld dock men vi har fortfarande en chans att bättra oss. Vi vill inte se den ta mer skada än den redan gjort.

Visste du att mängden vatten på jorden är alltid lika mycket och har återanvänts under all tid den funnits? En del av det vattnet du dricker har druckits av en dinosaurie – hur coolt är inte det?

Påminn dig själv och alla i din närhet om alla bra saker som finns med vår jord och hur fantastisk den faktiskt är. Olika argument kommer att påverka olika människor så var noga med vilket du väljer och att det når rakt in i hjärtat. till exempel "Earth is the only planet with pizza"(vad vi vet) skulle kunna göra en pizza-älskande person galen. Tänk om människans vårdslöshet leder till att de aldrig mer kommer att få äta pizza?

Ta fram ditt broderi, välj ut din favoritplats och sy lite korsstygn. Du vet aldrig när ett riktigt bra pizza-argument kan komma till användning – förmodligen alltid.

Nu tänker du kanske att du inte har allt du behöver hemma för att komma igång. Då kan du beställa detta mönster som ett DIY-kit där allt du behöver ingår. Är det bara ett mönster som fattas så kan du välja PDF. 

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också