warning
star
INTERNATIONELLA KVINNODAGEN HELA VECKAN
Kolla in vår nya kollektion "Heroes" och läs mer om våra kvinnliga förebilder!
Till kollektionen
Produktinfo

Eucalyptus

Ingen har väl missat att Eucalyptus har varit det mest trendigaste blomman att dekorera sitt hem med det senaste? Det känns alltid bra att liva upp hemmet med snittblommor, men det tråkiga är att de vissnar så himla snabbt. Eucalyptus åldras dock med skönhet.

Visste du att Eucalyptus betyder "väl dold" efter grekiskans "eu" som betyder väl, och "kalyptos" som betyder gömd? Men den här blomman tycker vi förtjänar att synas! Och dessutom när den håller sig i samma skick hela tiden – en perfekt inredningsdetalj.

Har du aldrig broderat innan så är korsstygn något för dig för att det är det enklaste sättet att brodera på. Du broderar kors i en väv som kallas aidaväv, som är ett tyg med rutmönster och färdiga hål. Välj mellan PDF eller DIY-kit. Som kontrast till nope så säger vi ja till att du ska börja brodera, heja dig! 


Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 3-5 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också