The Folklore Company Logo
20% RABATT PÅ ALLT EGENDESIGNAT
Använd koden BLK2021 i kassan (t.o.m 27/11)
Shoppa nu
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Floral gem - Autumn- Korsstygnsmönster/kit

Köp som komplett broderikit (sybåge ingår er) eller nedladdningsbart mönster (PDF) - eller personalisera designen i vårt Designverktyg.

Mönsterdesign: The Folklore Company
Antal färger: 3
Svårighetsgrad: Mellan

Produktinformation

Floral gem – Autumn

Allt vi drömmer om när vi är små är att bli vuxna. Då får en gå och lägga sig när en vill, äta godis även om det inte är lördag och det finns ingen som bestämmer över en. Med all den här friheten som vi fantiserade om kom en massa ansvar.

Vi kan nästan alla komma överens om att nallen är utbytt mot ett annat säkert kort; huvudvärkstabletten. Att ha ett bonad upphängd på väggen hemma kan hjälpa till att påminna om att ibland är allt inte så glamouröst som vi trott, men det är också lite av charmen i det hela.

Är du ny när det kommer till broderi så är korsstygn det enklaste sättet att brodera på. Du designar ditt mönster i vårt Designverktyg, där du själv kan välja dina färger och din text i ditt mönster. När du är klar väljer du om du vill ha ditt personliga korsstygnsmönster som PDF eller DIY-kit (komplett broderikit med allt du behöver för att starta). In i vårt Designverktyg och börja designa!

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-