Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Floral gem
Floral gem
Floral gem
Floral gem
Produktinfo

Floral gem

Nope, nej, nä, icke, absolut inte och nix – kärt barn har många namn. Vi kanske använder oss lite för lite av ordet dessutom, det kan faktiskt vara positivt att säga nej även om det inte alltid känns så.

Som du säkert vet själv så finns många saker som går att säga nope till, och att ha det broderat på en väggbonad är lagom härligt och kaxigt statement. Ordet bör användas mer, du kanske vågar börja idag?

Har du aldrig broderat innan så är korsstygn något för dig för att det är det enklaste sättet att brodera på. Du broderar kors i en väv som kallas aidaväv, som är ett tyg med rutmönster och färdiga hål. Som kontrast till nope så säger vi ja till att du ska börja brodera, heja dig!

Du designar ditt mönster i vårt Designverktyg, där du själv kan välja dina färger och din text i ditt mönster. När du är klar väljer du om du vill ha ditt personliga korsstygnsmönster som PDF eller DIY-kit (komplett broderikit med allt du behöver för att starta). In i vårt Designverktyg och börja designa!

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också