warning
star
Joina vårt nyhetsbrev
Få 10% rabatt på ditt nästa köp
Joina nu!
Produktinfo

Floral gem – Spring

Det finns en meme på en hund som säger “You can do the thing”, och finns det något bättre än en hund och en meme? Den kombon är nästan omöjlig att inte bli glad av.

Något annat som också gör en glad är att alltid ha någon eller något som tror på en, som alltid finns där i bakgrunden och kan stötta när det behövs. Tänk dig att korsstygn kan fungera som den där saken som alltid finns där, som en liten viskning om att du faktiskt kan do the thing – vad det än är. Vi hejar och tror på dig! 

Får du feeling så designa din egen bonad i vårt Designverktyg. Där kan du välja motiv, typsnitt och färg på garn. Sedan kan du även välja mellan att beställa mönster som PDF eller broderikit som innehåller allt du behöver för att komma igång.

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 3-5 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också