warning
star
Joina vårt nyhetsbrev
Få 10% rabatt på ditt nästa köp
Joina nu!
Produktinfo
Bloom

Mönstret är framtaget av en av våra designers Hanna Karlzon, som är bosatt i nordliga Umeå, och har drivit sitt eget företag som illustratör och formgivare sen 2013. Hon är kanske mest känd för sina drömlikt illustrerade målarböcker för vuxna. 

Här har du ett härligt projekt att sätta tänderna i. Det är ett korsstygnsbroderi, inspirerat av sekelskifte och Art Noveau, för dig som har broderat innan och har vanan inne, eller för all del om du är nybörjare och bara peppad på en utmaning.

Nu tänker du kanske att du inte har allt du behöver hemma för att komma igång? Då kan du beställa detta mönster som ett DIY-kit där allt du behöver ingår. Är det bara ett mönster som fattas så kan du välja PDF.

Ram eller kantband ingår ej. Finns att köpa till under Tillbehör.

Se fler av hennes mönster och läs mer om Hanna Karlzon här.

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 3-5 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också