The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Heartly- Korsstygnsmönster/kit

Köp som komplett broderikit (sybåge ingår er) eller nedladdningsbart mönster (PDF) - eller personalisera designen i vårt Designverktyg.

Mönsterdesign: Modern Folk
Antal färger: 4
Svårighetsgrad: Mellan
Sömsätt: Korsstygn

Produktinformation

Heartly är broderimönstret som rymmer hela sommarens värme, vårens glädje och höstens färger i sig. Fyll din broderistund med kärlek medan du broderar hjärta för hjärta och kryss för kryss. Bäst gör sig nog mönstret med en personlig touch, där du sätter din egen prägel på citat och färgsättning. Kanske kan det bli broderiet som välkomnar gäster i hallen, påminner om livsmotton i köket eller inspirerar till glädje och kärlek i vardagsrummet? Heartly är ett mönster som kan piffa upp nästan vilken vägg som helst. 

Du vet väl förresten om att du själv kan skräddarsy mönstret i vårt Designverktyg? Där kan du välja och vraka när det kommer till typsnitt och färg på garn. Nytt för i år är att du dessutom kan lägga till flera olika adressfält och skapa en dynamisk bonad fylld av personlighet och liv! 

Är det första gången du broderar? Eller kanske återupptar en gammal hobby från skoltiden? Då är korsstygn på Aidaväv en bra start då det är det enklaste sättet att brodera. Välj mellan att få mönstret som PDF, DIY-kit med allt du kan tänkas behöva för att komma igång.

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-