Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Hearts
Produktinfo

Hearts

Här har vi ett enkelt och tydligt budskap. Too glam to give a damn. Så borde du känna varje dag, och i att vara glam ingår det också att vara sig själv, det gillar vi! För vem vill inte bli påmind om det ofta? Har du en kompis eller någon nära som du känner ibland skulle behöva lite omtanke och pepp?

Kanske du själv? Då är det här en väldigt bra present till både dig och dina vänner. Ta upp ditt broderi på vägen hem eller passa på att sy lite i reklampausen, och vips så sitter du där med en riktigt fin och peppig present.

Har du aldrig broderat innan så är korsstygn något för dig, för att det är det enklaste sättet att brodera på. Du broderar kors i en väv som kallas aidaväv, som är ett tyg med rutmönster och färdiga hål. Välj mellan PDF, DIY-kit som har allt du behöver för att komma igång eller helt färdigbroderad.

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också