The Folklore Company Logo
20% RABATT PÅ ALLT EGENDESIGNAT
Använd koden BLK2021 i kassan (t.o.m 27/11)
Shoppa nu
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Hill- Korsstygnsmönster/kit

Köp som komplett broderikit (sybåge ingår er) eller nedladdningsbart mönster (PDF) - eller personalisera designen i vårt Designverktyg.

Mönsterdesign: The Folklore Company
Antal färger: 9
Svårighetsgrad: Mellan

Produktinformation

Hill

En digital detox borde vara något som vi gör mer ofta. Minska på stressen, intrycken och känslan av att gå miste om något som händer, som vi ändå bara är en del av via en skärm. Även om vi är medvetna om att vi borde vara mindre uppkopplade så är det lättare sagt än gjort, eftersom vår smartphone har många saker av det som hjälper oss i vardagen.

Vi har ett bra tips för att få in lite digital detox i din vardag; korsstygnsbroderi. En hobby som som inte innehåller något digitalt och som hjälper dig att slappna av; en perfekt sysselsättning. Ta fram din aida-väv, sy lite korsstygn och i slutändan så har du väggbonaden Hill som kan pryda ditt eller din väns hem. "Let's wander where the wifi is weak" är en bra påminnelse om att koppla ner och koppla av lite mer ofta.

Har du aldrig broderat innan så är korsstygn något för dig för att det är det enklaste sättet att brodera på. Du broderar kors i en väv som kallas aidaväv, som är ett tyg med rutmönster och färdiga hål.

Du designar ditt mönster i vårt Designverktyg, där du själv kan välja dina färger och din text i ditt mönster. När du är klar väljer du om du vill ha ditt personliga korsstygnsmönster som PDF eller DIY-kit (komplett broderikit med allt du behöver för att starta). In i vårt Designverktyg och börja designa!

Beställ idag - vi skickar inom 1-2 arbetsdagar.

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-