Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Hill
Produktinfo

Hill

En digital detox borde vara något som vi gör mer ofta. Minska på stressen, intrycken och känslan av att gå miste om något som händer, som vi ändå bara är en del av via en skärm. Även om vi är medvetna om att vi borde vara mindre uppkopplade så är det lättare sagt än gjort, eftersom vår smartphone har många saker av det som hjälper oss i vardagen.

Vi har ett bra tips för att få in lite digital detox i din vardag; korsstygnsbroderi. En hobby som som inte innehåller något digitalt och som hjälper dig att slappna av; en perfekt sysselsättning. Ta fram din aida-väv, sy lite korsstygn och i slutändan så har du väggbonaden Hill som kan pryda ditt eller din väns hem. "Let's wander where the wifi is weak" är en bra påminnelse om att koppla ner och koppla av lite mer ofta.

Har du aldrig broderat innan så är korsstygn något för dig för att det är det enklaste sättet att brodera på. Du broderar kors i en väv som kallas aidaväv, som är ett tyg med rutmönster och färdiga hål.

Du designar ditt mönster i vårt Designverktyg, där du själv kan välja dina färger och din text i ditt mönster. När du är klar väljer du om du vill ha ditt personliga korsstygnsmönster som PDF eller DIY-kit (komplett broderikit med allt du behöver för att starta). In i vårt Designverktyg och börja designa!

Beställ idag - vi skickar inom 1-2 arbetsdagar.

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också