Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Kanin - Flower Friends
Kanin - Flower Friends
Kanin - Flower Friends
Produktinfo

Kanin - Flower Friends

Ibland blir det en baby boom och alla i din närhet får barn samtidigt. Det svåra är att hitta bra presenter till alla olika baby showers och att den ska vara personlig och genomtänkt – och en broderad väggbonad kan inte bli annat än det.

Mitt i all present-letande så kan det vara skönt att pausa, sitta ner och ta det lugnt en stund med hjälp av broderi. Det bästa med det är att samtidigt som du broderar så slappnar din hjärna av från all stress och helt plötsligt sitter du där med en färdig present, hur bra är inte det?

Får du feeling så kan du designa din egen bonad i vår designeditor. Där kan du välja motiv, typsnitt och färg på garn. Sedan kan du även välja mellan att beställa mönster som PDF, DIY-kit som innehåller allt du behöver för att komma igång eller helt färdigdesignad.

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också