The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Krasse- Korsstygnsmönster/kit

Köp som komplett broderikit (sybåge ingår er) eller nedladdningsbart mönster (PDF) - eller personalisera designen i vårt Designverktyg.

Mönsterdesign: Svarta Fåret
Antal färger: 15
Svårighetsgrad: Mellan
Sömsätt: Korsstygn

Produktinformation

Cress, krasse, nasturtium, tropaeolum - eller som man säger här i Sverige - kärt barn har många namn! Cress är det perfekta mönstret för dig som söker ett evigt blommande, evigt vår-påminnande, evigt glädjande korsstygnsmönster i sprakande, vårspirande färger. Personalisera mönstret med ditt egna citat, dina egna färger och textfält och du får ett vackert blombroderi som kan pryda vilken vägg som helst, i vilket hem som helst! Mer krasse åt folket, helt enkelt!

Du vet väl förresten om att du själv kan skräddarsy mönstret i vårt Designverktyg? Där kan du välja och vraka när det kommer till typsnitt och färg på garn. Nytt för i år är att du dessutom kan lägga till flera olika adressfält och skapa en dynamisk bonad fylld av personlighet och liv! 

Är det första gången du broderar? Eller kanske återupptar en gammal hobby från skoltiden? Då är korsstygn på Aidaväv en bra start då det är det enklaste sättet att brodera. Välj mellan att få mönstret som PDF, DIY-kit med allt du kan tänkas behöva för att komma igång.

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-