The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Kreativa Karins djurvänner- Korsstygnsmönster/kit

Köp som komplett broderikit (sybåge ingår er) eller nedladdningsbart mönster (PDF) - eller personalisera designen i vårt Designverktyg.

Mönsterdesign: Kreativa Karin
Antal färger: 9
Svårighetsgrad: Mellan

Produktinformation

Vi är så glada över att kunna presentera Karin Andersson som en av våra nya designers!

Karin “Kreativa Karin” Andersson är en av Sveriges största profiler inom DIY - och är ett känt ansikte för många då hon syns regelbundet i TV4 och även var en av deltagarna i "Superskaparna". Men hon är mer än en DIY-pysslare; hon jobbar även som inredare och stylist. Hon gör pysselböcker för barn, håller i workshops och har dessutom skrivit tre böcker. Hennes ateljé hittar du på Hisingen här i Göteborg, där hon ofta pysslar med sin dotter Lena.

Karin har alltid älskat att pyssla och kommer från en kreativ familj där hon ofta tecknade och målade. Hon delar med sig av mycket inspirerande och personliga tips på hur man kan sätta en extra touch på pyssel och inredning, och vi håller med Karin – “Mer pyssel åt folket”!

För The Folklore Company har hon valt att fokusera på barn, och har tagit fram ett bedårande broderimönster med små djur. Ett handbroderat konstverk hjälper till att få rummet att kännas mer hemtrevligt, mysigt och personligt. Söta djur är alltid gulligt, och det är dessutom den perfekta aktiviteten för dig med småbarn som vill varva ner en stund. Ta ditt korsstygnsbroderi, lägg upp fötterna på en pall och vila kroppen och knoppen efter en dags springade efter barn!

För dig som inte har barn så är det en klockren julklapp eller present till nyblivna föräldrar, som är i full gång med att skapa en trygg plats för sitt nya tillskott. Vill du stiga in i hennes underbara pysselvärld – gå in på hennes Instagram eller besök hennes hemsida här. Vi hoppas att du kan upptäcka din kreativitet med Kreativa Karins Djurvänner!

Mönstret finns i två olika varianter; en med djuren som hela fält att brodera och en version med endast djuren som ytterlinjer. Den senare varianten passar perfekt för dig som är nybörjare inom broderi.

Du designar ditt mönster i vårt Designverktyg, där du själv kan välja dina färger och din text i ditt mönster.

När du är klar väljer du om du vill ha ditt personliga korsstygnsmönster som PDF eller DIY-kit (komplett broderikit med allt du behöver för att starta).

In i vårt Designverktyg och börja designa!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-