Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Lettering
Lettering
Lettering
Produktinfo

Lettering

Med alla bokstäver i vårt alfabet till ditt förfogande så finns det inget som kan stoppa din kreativitet! Här kan du brodera med bokstäver som en hyllning till dig själv, göra en doptavla att ge bort i present eller en gåva till någon som gift sig. Du kanske bara har en favoritbokstav och vill låta den pryda din vägg, det går såklart bra det med! Alla bokstäver finns i vår design editor. 

Visste du förresten om att du själv kan designa med mönstret i vårt Designverktyg? Där kan du välja och vraka när det kommer till typsnitt på text och färg på garn. Har du aldrig broderat innan? Då är korsstygn på Aidaväv en bra start då det är det enklaste sättet att brodera. Välj mellan att få mönstret som PDF, DIY-kit med allt du kan tänkas behöva för att komma igång. 

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också