Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Lovebomb
Lovebomb
Lovebomb
Lovebomb
Produktinfo

Lovebomb

Att överrösa någon du tycker om med kärlek är en av de finaste sakerna du kan göra, men det kan ibland vara svårt att säga det till personen rakt ut. Du kanske inte heller är ett så stort fan av att ge blommor och choklad utan vill tänka nytt och överraska. 

Att slå ihop broderi med kärlek och avkoppling låter ju som en av världens bästa kombinationer, håller ni med? Din fina gest till någon annan blir även en fin gest för dig själv. Ta fram ditt broderi, sätt på din favoritlåt och slappna av en stund samtidigt som du gör något med händerna. Det blir en gåva som verkligen är gjord av kärlek. 

Nu tänker du kanske att du inte har allt du behöver hemma för att komma igång. Då kan du beställa detta mönster som ett DIY-kit där allt du behöver ingår. Är det bara ett mönster som fattas så kan du välja PDF. 

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också