Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Mirror mirror
Produktinfo

Mirror mirror

Det här är en variant av Queen of the skies där du kan skriva din egen text inuti spegeln. Mönstret är framtaget av en av våra designers Hanna Karlzon, som är bosatt i nordliga Umeå och har drivit sitt eget företag som illustratör och formgivare sen 2013. Hon är kanske mest känd för sina drömlikt illustrerade målarböcker för vuxna.

Ta en stund för dig själv till att koppla bort dig från det digitala, sätt dig med ditt broderi och bara försvinn in en avkopplande värld för ett tag. Vad hade du själv helst sett i spegeln? Kanske en fin upplyftande text i korsstygn till dig själv eller en vän som sedan kan pryda väggen hemma. En bonad bidrar till att det känns lite mer mjukt och hemtrevligt hemma.

Nu tänker du kanske att du inte har allt du behöver hemma för att komma igång? Då kan du beställa detta mönster som ett DIY-kit där allt du behöver ingår. Är det bara ett mönster som fattas så kan du välja PDF och känner du att vad skönt det vore att få bonaden färdigbroderad – då går det också att välja.

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också