Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Mjau
Produktinfo

Mjau

Time spent with a cat is never wasted. Så sant som det är sagt(broderat). Katter är fluffiga, självgående och internet verkar vara upp över öronen förälskad i dem – vi med. Att ha en katt i din närhet kan göra så att lugnande kemikalier släpps loss i din kropp, som i sin tur sänker stress och ångestnivåer.

Broderi kan ha samma effekt på din kropp som en katt. En bonad kanske inte är så fluffig men internet älskar det och vi med, dessutom så har broderi en lugnande effekt. Så passa på medan barnen sover, släng upp fötterna i soffan och ta fram ditt broderi och vava ner.

Visste du förresten om att du själv kan designa mönstret i vårt Designverktyg? Där kan du välja och vraka när det kommer till typsnitt och färg på garn. Har du aldrig broderat innan? Då är korsstygn på Aidaväv en bra start då det är det enklaste sättet att brodera. Välj mellan att få mönstret som PDF eller DIY-kit med allt du kan tänkas behöva för att komma igång. 


Om du broderar själv och vill få några tips - läs vår broderiguide.

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också