Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Mus - Flower Friends
Mus - Flower Friends
Mus - Flower Friends
Produktinfo

Mus - Flower Friends

Den där söta lilla varelsen som dök upp i din värld och tog dig med storm, den som du vill vakta med ditt liv och som är det finaste du har i din närhet. Den lilla personens existens är värd att förevigas. Visste du förresten att musen symboliserar “stora lärdomar”?

De största gåvorna kommer ofta i de minsta paketen och det här är inget undantag. Brodera in namn och datum på ditt eget barn eller ett som ligger dig varmt om hjärtat och föreviga det genom att hänga upp det som en väggbonad gjord i korsstygn. Livet är till för att hyllas!

Är du ny när det kommer till broderi så är korsstygn det enklaste sättet att brodera på. Glöm inte att du själv kan välja motiv, typsnitt och färg på garn i vår designeditor. Du kan dessutom välja om du vill ha mönstret som PDF, DIY-kit där allt du kan tänkas behöva finns med eller helt färdigbroderad.

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också