Leverans 2-3 arbetsdagar favorite Fri frakt över 450 SEK
Till kassan
warning
star
Joina The Folklore Treats och få 10% rabatt!
Tips, trix, kampanjer och spännande nyheter direkt på mailen
Produktinfo

New life

Du är redo för våren och känner kanske att "kan den inte bara komma nu?" Men innerst inne vet vi att det tar ett tag till och vi får skapa oss egen vårkänsla så gott vi kan. Vi vill unna oss något, förnya hemmet och göra oss redo för vad som komma skall – våren.

Det bästa är att du kan få vårkänslor hemma utan att behöva tänka på alla tips och råd du fått om hur du ska sköta tulpaner. Den här bonaden behöver bara lite kärlek i form av korsstygn och din tid, sedan sköter den sig själv. Hur bra är inte det? Så ta en dag då du längtar lite extra efter blommor och värme, sätt dig ner på din favoritplats och brodera en stund. Njut av lugnet, tystnaden och se hur din bonad och dina fina blommor växter till liv, kors för kors.

Får du feeling så kan du designa din egen bonad i vår designeditor. Där kan du välja motiv, typsnitt och färg på garn. Sedan kan du även välja mellan att beställa mönster som PDF, DIY-kit som innehåller allt du behöver för att komma igång eller helt färdigdesignad.


Om ditt köp

Vi packar och skickar din beställning inom 2-3 dagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påinfo@folklorecompany.com

Andra köpte också

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tips och trix och spännande nyheter