The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Nordiska stjärnor rund- Korsstygnsmönster/kit

Köp som komplett broderikit (sybåge ingår er) eller nedladdningsbart mönster (PDF) - eller personalisera designen i vårt Designverktyg.

Mönsterdesign: The Folklore Company
Antal färger: 1
Svårighetsgrad: Enkel

Produktinformation

 

Nordiska stjärnor rund

Att sätta sig på en mysig plats hemma med en varm filt och bara låta broderiet sluka upp dig, är väldigt avslappnande. Något annat som också kan sluka upp en helt och hållet är serier – Game of Thrones är en sådan. Det allra första avsnittet hette “Winter is coming” och står för att alltid vara beredd på vad som komma skall. Det tycker vi också är viktigt!

När vintern är på väg så kan du förbereda dig för lite härliga inne-aktiviteter, som till exempel att brodera korsstygn. Detta är ett korsstygnsmönster som är bra för dig som är lite varm i kläderna men ändå inte känner att en utmaning är det du vill sätta tänderna i just nu. En sak som är säker är ju att vintern alltid återkommer, så denna väggbonad är ju dessutom tidlös.

Får du feeling så designa din egen bonad i vår designeditor. Där kan du välja motiv, typsnitt och färg på garn. Sedan kan du även välja mellan att beställa mönster som PDF, broderikit som innehåller allt du behöver för att komma igång eller helt färdigdesignad.

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-