Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Nordiska stjärnor rund
Nordiska stjärnor rund
Nordiska stjärnor rund
Produktinfo

 

Nordiska stjärnor rund

Att sätta sig på en mysig plats hemma med en varm filt och bara låta broderiet sluka upp dig, är väldigt avslappnande. Något annat som också kan sluka upp en helt och hållet är serier – Game of Thrones är en sådan. Det allra första avsnittet hette “Winter is coming” och står för att alltid vara beredd på vad som komma skall. Det tycker vi också är viktigt!

När vintern är på väg så kan du förbereda dig för lite härliga inne-aktiviteter, som till exempel att brodera korsstygn. Detta är ett korsstygnsmönster som är bra för dig som är lite varm i kläderna men ändå inte känner att en utmaning är det du vill sätta tänderna i just nu. En sak som är säker är ju att vintern alltid återkommer, så denna väggbonad är ju dessutom tidlös.

Får du feeling så designa din egen bonad i vår designeditor. Där kan du välja motiv, typsnitt och färg på garn. Sedan kan du även välja mellan att beställa mönster som PDF, broderikit som innehåller allt du behöver för att komma igång eller helt färdigdesignad.

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också