Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Oh, whale
Oh, whale
Oh, whale
Oh, whale
Produktinfo

Oh, whale

Det spelar ingen roll om du är en hardcore romantiker eller om du firar ihop med en vän – det är alltid kul att kunna sätta sin personliga touch på något. 

Att brodera in sin kärlek och hänga upp den som en väggbonad hemma är en fin liten påminnelse till både dig själv och till den du tycker om. Så ta en välförtjänt paus i vardagen, ta fram ditt korsstygnsbroderi och fokusera på kärlek för en stund.

Får du feeling så designa din egen bonad i vårt Designverktyg. Där kan du välja motiv, typsnitt och färg på garn. Sedan kan du även välja mellan att beställa mönster som PDF eller broderikit som innehåller allt du behöver för att komma igång.

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också