Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Räv - Flower Friends
Räv - Flower Friends
Räv - Flower Friends
Produktinfo

Räv - Flower Friends

Det behöver inte vara jättedyrt att piffa till barnrummet hemma. Det kan ibland bara krävas små saker för att göra en stor förändring, och visst är det svårt att inte bli glad av det här söta mönstret som vi kallar för Räv – Flower friends?

Genom att du broderar in namn och födelsedatum i korsstygn så blir bonaden lite extra personlig och gör att det inte är någon tvekan om vems rum det är. Väggar är till för att dekoreras och en väggbonad gör rummet lite mer hemtrevligt och mysigt!

Har du aldrig broderat innan så är korsstygn något för dig, för att det är det enklaste sättet att brodera på. Du broderar kors i en väv som kallas aidaväv, som är ett tyg med rutmönster och färdiga hål. Välj mellan PDF, DIY-kit som har allt du behöver för att komma igång eller helt färdigbroderad.

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också