The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN

Bästsäljande broderier med populära och roliga citat

Välkommen till cyber spacets mest inspirerande broderihörna! Här hittar du en samling av de bästa like-raketerna och de mest uppskattade broderierna från sociala medieflödet so far. Bli inspirerad av roliga ordspråk och träffsäkra citat om livet till ditt nästa broderi. Följ oss eller hashtaggen #folklorecompany på Instagram för mer!

Broderade ordspråk för livets alla tillfällen

Sociala medier inspirerar och engagerar oss alla dagligen; det är en plats för att kommunicera, dela och likea! Här har vi samlat våra mest populära broderimönster med roliga citat och texter, allt för att inspirera dig till ditt nästa broderipyssel. Alla behöver ett uppmuntrande citat i korsstygn att hänga upp på väggen eller hur? Har du en dålig dag, behöver bli påmind om hur bad ass du är, eller bara behöver få skratta – kasta ett öga på ditt eget broderade visdomsord och du äger dagen! Det bästa är att du kan personalisera ditt korsstygnsmönster i Designverktyget. Där kan du ändra mönster och text, styra vilka färger på broderigarn du vill ha samt justera storlek och typsnitt.

Ge bort ett broderi med roliga citat i present!

Våra broderimönster med roliga texter och citat är mycket populära och en perfekt present att ge bort till någon du tycker om. Ett personligt och träffsäkert broderi funkar för alla tillfällen såsom studentpresent, bröllopspresent, morsdagpresent, farsdagpresent, födelsedag, julklapp eller dop. Du vet väl att du kan klicka hem ett presentkort direkt till mailen, och vi kan även erbjuda vackra startkit för broderi som innehåller allt du behöver! Då kan personen som får det välja sitt eget korsstygnsmönster och valfri text, ordspråk eller citat. Du hittar våra presentkort och presenttips under Tillbehör.