Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
In a world where you can be anything, bee kind
In a world where you can be anything, bee kind
In a world where you can be anything, bee kind
Produktinfo
Det finns många saker man kan vara här i livet; arg, stressad, obeslutsam, mätt. Men om det finns en sak som vi alla borde försöka vara så är det ändå snäll. Man behöver inte alltid vara snäll, men oftast.

Notsofarmerswife är Yorkshire-tjejen med en nästan överväldigande kärlek för djur. Med mottot “Livet är för kort för att vara seriös hela tiden. Lev lite och ha skoj” satte hon sig ned, beställde ett DIY kit och testade sig fram. Videon hon spelade in medan har blivit en succe bland våra följare. Vill du veta mer om Stephanie och hennes alla djur, besök hennes blogg - den är magisk! <3

notsofarmerswife.wordpress.com/

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också