The Folklore Company Logo
20% RABATT PÅ ALLT EGENDESIGNAT
Använd koden BLK2021 i kassan (t.o.m 27/11)
Shoppa nu
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Sleepy ghosts- Korsstygnsmönster/kit

Köp som komplett broderikit (sybåge ingår er) eller nedladdningsbart mönster (PDF) - eller personalisera designen i vårt Designverktyg.

Mönsterdesign: The Folklore Company
Antal färger: 3
Svårighetsgrad: Enkel

Produktinformation

Sleepy ghosts

Filmen gjorde succé när den släpptes 1984 och har blivit en riktig kultfilm. Visste du förresten att marshmallow-fluffet som används i filmen är egentligen tjugotvå kg raklödder, och att signaturmelodin låg etta på hitlistan i tre veckor? Den texten och melodin fastnar verkligen, vare sig du vill eller inte.

Om du redan har sett filmen och om du inte är sugen på att jaga spöken så kan du slänga dig i soffan istället och ta fram ditt korsstygnsbroderi. Det är superhärlig avkoppling och du kan fokusera på att bara brodera för en stund. Men för att inte släppa Ghostbusters helt så kan du brodera in “Who you gonna call?”-citatet från filmen och några inte så läskiga, sleepy ghosts.

Visste du förresten om att du själv kan designa mönstret i vår designeditor? Där kan du välja och vraka när det kommer till typsnitt och färg på garn. Har du aldrig broderat innan? Då är korsstygn på Aidaväv en bra start då det är det enklaste sättet att brodera. Välj mellan att få mönstret som PDF, DIY-kit med allt du kan tänkas behöva för att komma igång eller helt färdigbroderat.

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-