Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Spring is in the air
Produktinfo

Spring is in the air

Det ligger vår i luften! Allt blir lite ljusare, varmare och vågar vi säga lite mer härligt? Du tar alla chanser du får till att vända ansiktet mot solen och det känns som att världen börjar leva igen. Det är glada miner på stan och folk på gatorna. Ta med våren in och få ditt hem att kännas som en enda stor vårkänsla.

Sätt dig på en plats du tycker mycket om, ta fram ditt broderi och låt våren ta plats. Kanske har du ett fönster på glänt och kan njuta av fåglarna som kvittrar samtidigt som du broderar med korsstygn och ger tulpanerna liv. Välkomna och hylla våren med en alldeles egen bonad!

Nu tänker du kanske att du inte har allt du behöver hemma för att komma igång. Då kan du beställa detta mönster som ett DIY-kit där allt du behöver ingår. Är det bara ett mönster som fattas så kan du välja PDF.

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också