The Folklore Company Logo
NYHET: Tjäna poäng för köp och engagemang!
Kör igång!
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Succulents- Korsstygnsmönster/kit

Köp som komplett broderikit (sybåge ingår er) eller nedladdningsbart mönster (PDF) - eller personalisera designen i vårt Designverktyg.

Mönsterdesign: The Folklore Company
Antal färger: 6
Svårighetsgrad: Mellan

Produktinformation

Succulents

Tillhör du en av dem som älskar tanken av att ha växter hemma? Grönt är skönt, det blir bra luft inomhus, det är hemtrevligt och så vidare. Så är inte alltid fallet, för det är ofta lätt att slarva när det kommer till att ta hand om sina blommor. Och vi kan väl lite försynt erkänna att vi har alla varit där, då vi faktiskt råkat ta död på en kaktus även fast det ska vara nästintill omöjligt.

Däremot är succulenter, eller fetbladsväxter, kanske det snällaste och mest lättskötta du kan ha hemma, och speciellt i form av en härlig väggbonad. Här behöver du inte tänka på hur den ska skötas, du behöver inte ha dåligt samvete för att du råkar glömma bort den utan den sköter sig helt själv – så bra!

Broderi är de perfekta DIY-projketet för att få både dina händer och tankar på bättre spår. Samtidigt som du skapar en fin present att ge till dig eller till en vän. Modernt broderi har aldrig varit hetare.

Beställ idag - vi skickar inom 1-2 arbetsdagar.

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-