Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Succulents
Produktinfo

Succulents

Tillhör du en av dem som älskar tanken av att ha växter hemma? Grönt är skönt, det blir bra luft inomhus, det är hemtrevligt och så vidare. Så är inte alltid fallet, för det är ofta lätt att slarva när det kommer till att ta hand om sina blommor. Och vi kan väl lite försynt erkänna att vi har alla varit där, då vi faktiskt råkat ta död på en kaktus även fast det ska vara nästintill omöjligt.

Däremot är succulenter, eller fetbladsväxter, kanske det snällaste och mest lättskötta du kan ha hemma, och speciellt i form av en härlig väggbonad. Här behöver du inte tänka på hur den ska skötas, du behöver inte ha dåligt samvete för att du råkar glömma bort den utan den sköter sig helt själv – så bra!

Broderi är de perfekta DIY-projketet för att få både dina händer och tankar på bättre spår. Samtidigt som du skapar en fin present att ge till dig eller till en vän. Modernt broderi har aldrig varit hetare.

Beställ idag - vi skickar inom 1-2 arbetsdagar.

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också