The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Summer joy- Korsstygnsmönster/kit

Köp som komplett broderikit (sybåge ingår er) eller nedladdningsbart mönster (PDF) - eller personalisera designen i vårt Designverktyg.

Mönsterdesign: Modern Folk Embroidery
Antal färger: 6
Svårighetsgrad: Mellan

Produktinformation

Summer joy

Hur många gånger har en inte sjungit med till den här låten? Du har säkert flera minnen som du kopplar till filmen, och när låten kommer på så märker du hur du tänker tillbaka på saker du gjort eller resor du varit på då låten spelats.

Det är inte alltid att en låt behövs utan bara texten kan räcka ibland. Så hitta en liten stund som du kan ha för dig själv, sätt dig på en plats du tycker om och börja brodera din väggbonad. Du kommer ha en skön och avkopplande stund samtidigt som du får återuppleva fina gamla minnen, så härligt!

Visste du förresten om att du själv kan designa mönstret i vår designeditor? Där kan du välja och vraka när det kommer till typsnitt och färg på garn. Har du aldrig broderat innan? Då är korsstygn på Aidaväv en bra start då det är det enklaste sättet att brodera. Välj mellan att få mönstret som PDF, DIY-kit med allt du kan tänkas behöva för att komma igång eller helt färdigbroderat.

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-