Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Summer memories
Summer memories
Summer memories
Produktinfo

Summer memories

Vi föds helt själva och då krävs det att vi har lite mod och faktiskt vågar. Det går inte att vara försiktig utan här är det kaxighet som gäller, för ut ska du ju. Utanför står alla och väntar förväntansfullt och vill välkomna dig med all kärlek som finns i hela världen.

Du klarade att ta dig ut och känner att du aldrig riktigt tappade den där kaxigheten som du hade från dag ett. Nu är det dags att ta det till nästa steg, och du ska vara stolt över att varit Sassy since birth. Ta en stund av din lunchrast till att brodera med korsstygn just för att det får dig att slappna av, och när det är klart så kommer du ha svårt att ta blicken från din fina väggbonad.


Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också