Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Swallows journey
Swallows journey
Swallows journey
Produktinfo

Swallows journey

Varje dag är en ny dag för att börja ett nytt äventyr. Kanske är du redo för ett nytt sätt att tänka eller bara en nystart? Du kan göra både de sakerna genom att brodera. Du varvar ner och behöver tänka i ett lugnare tempo samtidigt som du kan göra ge din kreativa sida en nystart. Har du aldrig broderat innan så är det en härlig och kreativ resa du har framför dig.

So the adventure begins! Utveckla din kreativa sida, ha lugnare stunder i vardagen och spendera din tid med att brodera vårt mönster swallows journey i korsstygn – det är härligt beroendeframkallande. Det är aldrig försent att börja med något nytt och vi vet att du klarar av det. Vi tror på dig!


Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också