Till kassan
warning
star
MISSA INTE VÅRA BÄSTSÄLJANDE BRODERIER
SHOPPA NU
Unicorny
Unicorny
Unicorny
Produktinfo

Unicorny

Vad kan gå fel med en enhörning? Inte så mycket tycker vi. Går du och funderar på hur du skulle kunna piffa upp ditt kontor och slappna av en stund samtidigt? Då är broderi ett hett tips eftersom att brodera har meditativa effekter. 

Vill du sprida lite magi och glitter så finns det inte bättre än en broderad enhörning. Den är fin att titta på och påminner också om att det aldrig kan bli för mycket glitter i vardagen. Det sägs att det inte går att fånga en enhörning men ingenting är omöjligt – inte heller broderi. Så börja sprida lite glitter omkring dig idag!

Har du aldrig broderat innan så är korsstygn något för dig, för att det är det enklaste sättet att brodera på. Du broderar kors i en väv som kallas aidaväv, som är ett tyg med rutmönster och färdiga hål. Välj mellan PDF, DIY-kit som har allt du behöver för att komma igång eller helt färdigbroderad.

Pro tip: Beställ som "Soluble Canvas"-kit och köp till en tygpåse för en annan twist!

Köp detta broderi som ett DIY broderikit eller som en nedladdningsbart broderimönster. Du kan också personalisera broderiet och exv. skriva din egen text, eller välja ett helt annat mönster i vårt Designverktyg!

Tillgängliga produkttyper:

Broderikit

Broderikit med aidaväv, garn, nål, mönster och instruktioner! Obs. Ram ej inkluderat.

DIY-kit med vattenlöslig stramalj

Brodera på vad som helst! Du får med Vattenlöslig stramalj, garn, nål, mönster och instruktioner. Obs. Sybåge/ram ej inkluderat.

Broderimönster som PDF

Mönster och instruktioner skickas till din epost efter köp!

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något?Kolla in vår FAQ eller kontakta oss påsupport@folklorecompany.com

Andra köpte också