The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN

Broderier med blommor

Ljuva, blommiga broderimönster för korsstygn! Brodera prunkande växter, vackra blommor och slingrande blad i korsstygn för att få ditt hem att blomstra. Designa ditt eget broderimönster med valfritt citat eller text, tillsammans med dina favoritblommor. Välj bland våra färdiga korsstygnsmönster med slingrande blommor och blad eller personalisera designen i vårt Designverktyg där du kan styra färger, storlek och typsnitt på ditt broderimönster! 

Köp direkt eller personalisera!

Brodera vackra blommor i korsstygn

Broderade tavlor med blomster och växtligheter gör ditt hem ombonat och hemtrevligt.  Man kan aldrig omge sig av mycket för mycket växter; varken levande eller blomkreationer i korsstygn! Brodera en solros, tusensköna , tulpan, ros eller någon annan vacker blomma. Om du vill hänga upp dina alster har vi posterhängare i trä, alternativt rama in dina kreationer med våra runda sybågar i trä. Allt broderimaterial du behöver följer med i beställningen i våra kompletta broderiset, men om du vill komplettera hittar du alla tillbehör såsom broderigarn, sybågar, tyger och vävar under Tillbehör. Vi har olika svårighetsgrader på våra korsstygnsmönster och du kan skapa en enkel blomma i korsstygn eller mer avancerade blommönster då vi har något broderi som passar alla!

Broderier blommor på duk, bonad eller kläder

Du vet väl att du kan brodera ditt blommiga broderimönster på vilket tyg som helst? Om du inte vill brodera på aida-väv, som är den vanligaste broderiväven för korsstygn, kan du beställa hem ditt broderiset med vattenlöslig stramalj. Det är en slags plastfilm med hål som du broderar fast ditt mönster med. Sedan sänker du ned ditt broderade tyg i 40-gradigt vatten några minuter så att stramaljen löses upp - klart! Du kan läsa mer om hur det går till under Inspo & Tips – Brodera på vad som helst. Brodera en traditionell blombård på en bonad, utsmycka dina dukar med ett somrigt blommönster, dekorera ditt förkläde eller kläder med dina favoritblommor. Möjligheterna är oändliga, och för den erfarna brodösen som redan har allt broderitillbehör hemma kan du välja att beställa hem ditt mönster som en PDF.