The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN

Djur som korsstygnsmönster

Vad vore vi utan våra djur, och vad vore vårt hem utan gulliga, roliga och kärleksfulla broderade djurmönster att dekorera våra väggar med? Här har vi samlat alla våra djurrelaterade korsstygnsmönster för dig, så att du kan brodera ditt favoritdjur! Vi har broderimönster med söta katter, kaniner, pandor, fåglar, valar, fjärilar och enhörningar, för att nämna några. Välj din favorit som du sedan kan personalisera med eget citat eller namn, samt styra designen med färg och form som du vill via vårt Designverktyg. Perfekt att ge bort som doptavla i present, till en djurälskande vän eller till dig själv som avkopplande broderipyssel. 

Köp direkt eller personalisera!

Broderier med djurmotiv gör oss gladare

Som djurälskare vet du det redan, men visste du att det finns forskning på detta? Forskning visar att bara genom att titta på bilder med gulliga djur - blir vi gladare, mer effektiva och noggranna. Det visade sig nämligen att vi gör färre misstag och kan koncentrera oss bättre om vi tar pauser i arbetet och vilar ögonen på gulliga djurungar. Hur coolt är inte detta? Vad passar väl inte bättre än att ha en egen broderad djurtavla (eller flera) med djurmotiv, hemma på väggen.

Korsstygn med djur för alla rum

Hos oss på The Folklore Company kan du välja på en mängd olika broderier med söta, coola, och roliga djurmönster som passar i alla rum! Du kan antingen klicka hem ett korsstygnsmönster i färdig design, eller anpassa texter och färg på garn enligt dina önskemål. Allt material som du behöver för att komma i gång ingår i våra broderikit med färdig design. Eller så kan du välja att beställa ditt broderimönster direkt till din mail, för att ladda ned och skriva ut.