The Folklore Company Logo
Bästsäljande broderikit: Mumin
9 underbara broderikit
SHOPPA KOLLEKTIONEN

Enkelt broderi för nybörjare

Är du ny på korsstygn och broderi? Då har du kommit rätt! Vi har många enkla korsstygnsmönster och broderikit för nybörjare som du kan klicka hem direkt. Det finns olika slags broderistygn men om du aldrig broderat innan är just korsstygn något för dig. Det är det enklaste sättet att brodera på och som namnet låter broderar man i kors i en väv som kallas aida-väv, och väven följer med i våra broderikit (samt nål, garn, mönster och instruktioner). Om du får feeling går du loss och designar ditt eget broderimönster i vårt Designverktyg där du väljer färg på garn och text eller citat. När du är klar väljer du om du vill ha ditt korsstygnsmönster som nedladdningsbar PDF eller som komplett broderiset hemskickat till brevlådan.

Personalisera eller köp direkt!

Alla kan lära sig att brodera

Det är inte så svårt som man kan tro – alla klarar av att brodera! Med hjälp av våra enklare broderimönster i kombination med våra utförliga guider här på hemsidan, klarar du det lätt! Du får alltid med en instruktion tillsammans med ditt mönster när du beställer ditt broderi hos oss, samt att våra guider här på hemsidan finns i menyn under Inspo & Tips – guider och FAQ. Där finns även en video, som lär dig grunderna i att brodera på endast 4 minuter.

Brodera på vad som helst

Förutom våra kompletta broderikit där allt material ingår, inklusive vit aida-väv, kan du som alternativ beställa hem ditt kit med vattenlöslig stramalj! Vattenlöslig stramalj är en slags plastfilm med hål, som gör det enkelt att brodera på vad som helst som till exempel din jeansjacka eller tygväska. När man broderat klart sänker man helt enkelt ned tyget i 40-gradigt vatten i några minuter så att plasten löses upp och tada – klart! Möjligheterna blir oändliga när du kan pimpa upp dina kläder, ryggsäck, väska eller vilket tyg som helst. Återvinning och remake är härligt, eller hur! Snällt för miljö och plånbok samt att du kan skapa en egen kreation som ingen annan har.